Bilim ve Din

Bilim ve Din

26 Mayıs 2015 Salı

Merkür Retrosu ve Burçlar


Merkür retro olduğu zaman (yani Merkür gerilemesi olduğunda) etkisi, gerileme yaptığı 12 burca göre değişir. Aşağıda, Merkür'ün girdiği burca göre olan retro etkilerini okuyacaksınız:
KOÇ burcu: Kendinizi hayal kırıklığına uğramış ve yorulmuş zannediyorsunuz. Kendine güvenen, içinden geldiği gibi davranan  Koç burçları ilerlemek isterler fakat tüm enerji geriye doğru gitmektedir. Ne söylediğinize ve onu nasıl söylediğinize dikkat edin! İnsanların size ne söylediklerine dikkatinizi verin; hoş bir şekilde şaşırabilirsiniz!

BOĞA burcu: Düşüncelerinizi kesin ve açık olarak belirtmek için vakit isteyin. Aceleci olmayan Boğa burcu, zihinsel işlemleri yavaşlatır. Bu burç, bankacılık işlemlerini de temsil eder; bu yüzden para konularını erteleyin. Finansal konuları gözden geçirin ve kendinizi gelişme konumuna getirin.

İKİZLER burcu: İkizler burcu iletişimi yönettiği için, Merkür bu burçtayken yanlış anlamalara, iletişimsizliklere hazırlıklı olun! Bir sürü telefon görüşmesi olabilir ya da hiç olmaz ve kayıp ya da yanlış yere gönderilmiş posta olabilir. Söyleyeceklerinizi net bir şekilde ifade edemeyebilirsiniz ve bol miktarda da dedikodu yapabilirsiniz. Eski dostlar sizinle yeniden iletişime geçebilirler.

YENGEÇ burcu: Evine bağlı olan Yengeç burçlarında evde yemek pişirme, bahçe düzenleme ve ev işleri konularında can sıkıcı şeyler olabilir. Bitmemiş ya da düzgün yapılmamış olan tamirat işlerini tamamlayın!

ASLAN burcu: Spekülatif yatırımlardan uzak durun! Satın almak için veya satmak için veyahut da ticaret yapmak için uygun bir zaman değil. Bunun yerine, yatırım portföyünüzü analiz edin. Dostlarınıza ve iş arkadaşlarınıza yardımcı olmak için, bilgi birikiminizi ve akıl verme yeteneğinizi kullanın.

BAŞAK burcu: Zorlu durumlar doğabilir, bilhassa da bu iş yerinde olabilir. Ürünlerde gecikmeler, alet bozulmaları olabilir; titiz, detaylara takılan Başak burcuna iş arkadaşları da huysuzluk yapabilir! İşinize bitti demeden önce tekrar kontrol edin!

TERAZİ burcu: Fiziksel özelliklerinizi kabul edin; görünümünüzü tamamen değiştirmeyin! Merkür retrodayken sizde kararsızlık hakim olur, bundan dolayı alışverişleri sınırlandırın yoksa onları geri vermek zorunda kalırsınız! Terazi burcu güzellik, zarafet, cazibe ve ikna yeteneğini temsil eder; Merkür retrodayken dengede olmaz. Kendinizi dinlendirin, rahatlatın ve canlandırın!

AKREP burcu: Akrep burcunu sağduyu değil, duygular yönetir; bunun farkına varın! Gönül ilişkilerinden sakının. İhtiraslı Akrep burcu sır küpüdür ve Merkür retrodayken sırlarınız dışarı sızabilir! Onları günlüğünüzde saklayın!

YAY burcu: Seyahat etme zamanı değil, öyleyse yeniden program yapın veya gecikmelere, geciken telefon görüşmelerine ve yönünü kaybetmelere hazırlıklı olun! Uzun yola seyahat yerine, bölgesel konularla ilgilenin! Merkür retrodayken, sabır ve mizah anlayışı gerekli!

OĞLAK burcu: Oğlak burcu mal mülk konularını yönetir; satın alma veya satma veyahut da emlak kiralamadan kaçının! Merkür retrodayken evrak işi, paketleme ve taşınmada problemler olabilir. Ailenizle yeniden bir araya gelin veya evde tatil yapın!

KOVA burcu: Merkür, ilişkileri idare eden Kova burcunda retrodayken dostluklar riske atılır. Önemsiz şeyler için tartışmalar, yanlış anlamalar ve iletişim bozuklukları çok olur. Dostlarınızın kim olduğunu tanıyın!

BALIK burcu: Bulanık düşünceler, dalıp dalıp gitmeler ve hayatın gerçeklerinden kaçma örneğidirler; mantığı yöneten Merkür gezegeni retrodayken hayalleri yöneten Balık burcunun kafası karışık olur. Yazı yazma, dans etme, fotoğraf çekme veya resim yapma gibi yaratıcı meşgalelerle uğraşın!

Çeviren: Esin Tezer

http://www.almanac.com/content/mercury-retrograde-and-zodiac-signs'dan çevrilmiştir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder